Eten & Drinken

Catering
Wil je jouw gasten iets lekkers voorschotelen tijdens een feestje of ander evenement? Samen met onze keukenbrigade maken we jouw (catering) evenement graag onvergetelijk. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe trends zoals tapas en fingerfood. Onze hapjes en buffetten vallen bij veel Lichtenvoordenaren en hun gasten bijzonder in de smaak. Vertel ons wat je lekker of te gek vindt of zijn er dieetwensen zoals vegetarisch, allergeenvrij? Wij maken er wat van.
Bekijk onze buffetlijst

Barbecue
Wat maakt barbecueën nou zo gezellig? Juist, lekker ongedwongen met elkaar in de weer. De mannen staan meestal te grillen, terwijl de dames genietend toekijken. Wij verzorgen je complete barbecue met gril, glaswerk, servies, bestek en de rest. Vanzelfsprekend krijg je kwaliteitsvlees, luxe of eenvoudigere salades en lekkere sauzen. Genieten van een zorgeloze barbecue? Laat het vlees dan grillen door ons. Het is ook mogelijk de op- en afbouw aan ons uit te besteden. Zelfs alle vuile vaat en afval nemen we mee, als je dat wilt.
Bekijk onze barbecuelijst

img_8443img_8453

Compleet georganiseerd feest
Ben je van plan een feestje thuis te vieren of heb je een andere plek in gedachten en weet je niet precies wát je moet regelen en waar je moet beginnen? Geef de organisatie uit handen! Ook voor bedrijfsopeningen, jubilea of andere recepties op locatie kun je bij ons aankloppen. Wij regelen het tot in de puntjes. Vertel ons wat je wensen zijn of moeten wij met originele suggesties komen? Op culinair gebied kun je bij ons terecht voor lekkere hapjes tot complete maaltijden zoals een warm en/of koud buffet of stampottenbuffet. Heb je serviesgoed, stoelen of (sta)tafels nodig? Wil je de dranken koelen of tenten opzetten? Ook het feestterrein richten we graag voor je in met alles erop en eraan.