Trouwen & Rouwen

Café Hogenkamp in Lichtenvoorde staat van oudsher open voor mensen die speciale momenten in het leven willen vieren en gedenken.

Officiële trouwlocatie
Je trouwt niet zomaar en vanzelfsprekend ook niet zomaar ergens. Ben je op zoek naar een authentieke plek in Lichtenvoorde om elkaar het ja-woord te geven? Heb je elkaar bij ons leren kennen? Bijvoorbeeld tijdens het jaarlijkse Nieuwjaarsbal? Hoe leuk is het dan om bij ons te trouwen? Café Hogenkamp is een officiële trouwlocatie. Je kunt zowel binnen als buiten je huwelijk laten voltrekken. Aansluitend aan de trouwplechtigheid zijn er tal van mogelijkheden om er voor jullie zelf en voor jullie gasten een fantastische dag van te maken. Vanzelfsprekend kan iedereen bij ons trouwen. Er is volop ruimte voor een persoonlijk woord, persoonlijke aankleding en eigen muziek.
Uitvaartceremonie
Niet iedereen vindt het prettig om de uitvaartplechtigheid te houden in de aula van het crematorium, begraafplaats of uitvaartcentrum. Je kunt natuurlijk ook voor een andere plaats kiezen zoals je geliefde café. Neem gerust je eigen pastoor, priester, uitvaartspreker of ritueelbegeleider mee. De manier waarop het laatste afscheid wordt vormgegeven, kan bepalend zijn voor hoe je verder om zult gaan met het verlies. Naast de uitvaartplechtigheid in één van onze zalen of in het café is het ook mogelijk om de plechtigheid buiten te houden.